De diaconieën van de Protestantse Gemeente in Wageningen heeft deelgenomen aan de klimaatwedstrijd van Hier Klimaatbureau en hebben landelijk gewonnen. De eerste prijs bestaat uit een geldbedrag dat voor de helft besteed moet worden aan een feest en de andere helft mag besteed worden aan energiebesparende maatregelen.

Het feest was een optreden van Elly en Rikkert met een ijsje toe voor alle bezoekers. Daarnaast was er een vegetarische barbecue voor de bezoekers van het Inloophuis Markt 17 samen met Vluchtelingen onder Dak, die aangevuld werd vanuit het feestbudget.

Voor diegenen in Wageningen, die het niet zo breed hebben, hebben ze rugtassen aangeschaft voor de kinderen van deze bezoekers. Een rugtas, die stevig genoeg is voor sportkleding en schoenen en voor de schoolboeken.  In deze rugtas zitten bijdragen van verschillende Wageningse ondernemers.

Ik vind dit een erg mooi gebaar en heeft natuurlijk ook iets in deze rugtassen gedaan. Dat zijn Mooi Mensje kaartjes geworden. Wat is er nu leuker om iets goeds te doen voor een ander. De kinderen die een rugtas hebben ontvangen zijn er erg blij mee.

WP_20170827_17_29_03_Pro

Warme groet,

Lydia

 

 

 

 

 

Stel hier je vraag of geef een reactie