Ik wil even bijkletsen

Ik wil even bijkletsen. Ik heb een ontzettende leuke week gehad. Nieuwe mensen ontmoet die dezelfde passie delen “MASSAGE”. Hier is een leuke uitwisseling uit voort gekomen. Hier kijk ik al naar uit.

Woensdag heb ik een relaxmiddag georganiseerd voor de kinderen in het Toon Hermans Huis Ede. Deze kinderen hebben direct of indirect te maken met kanker. We zijn begonnen met een heerlijke massage olie te maken. Daarna hebben we het lichaam los gemaakt met rek en strek oefeningen. Het relaxen kon beginnen. Ik heb ze geleerd om jezelf te masseren zonder olie. Ook hebben we de massageolie gebruikt voor een handmassage en gezichtsmassage. De middag hebben we afgesloten met ontspanningsoefeningen.

Vrijdag mocht ik bloemen uitzoeken bij Aeres Hogeschool Wageningen. Dit laat ik me geen twee keer zeggen. Ik ben dol op bloemen en planten. Deze bloemstukken waren gemaakt door studenten uit Korea. Ontzettend mooi. Ben er erg happy mee.

Zaterdag was de laatste dag van de 3 daagse workshop “De Overgang Als Bron Van Kracht”. Alleen de titel is al mooi. Deze workshop werd gegeven door Esther van Eersel yoga en coaching en Gabie Kusters voedingscoach van wijs met eten. Deze workshop was gericht om met yoga, meditatie en de juiste voeding ┬áje hormonen in balans te krijgen. In deze workshop heb ik geleerd om tijd voor jezelf in te plannen. Welke yoga en/of ontspanningsoefeningen heb jij nodig op dat moment. Hoe krijg je je hormoonklieren in balans met yoga en voeding. Wat eet je wel of niet als je bijvoorbeeld een opvlieger krijgt. Ontzettend interessant. Ook fijn om te delen met vrouwen die in dezelfde levensfase zitten. Ook hebben we heerlijke recepten geproefd en gedeeld. Deze workshop is echt een aanrader voor vrouwen in de overgang.

Dit is wat ik met jullie wilde delen.

Warme groet,

Lydia

Stel hier je vraag of geef een reactie