Doe mee en win een relax massage pakket

De december maand, vind ik, de gezelligste maand van het jaar. De dagen zijn korter en donker. In huis maken we het gezellig met de kaarsjes aan. Iedereen kijkt uit naar de feestdagen. Bezig met gedichten, surprises, voorbereidingen van het kerstdiner, welk thema geven we oudejaarsavond etc.

Sinterklaas avond pakjesavond. Wie kent dat niet van vroeger. Zo spannend. Zouden Sinterklaas en Piet iets in jou schoentje hebben gedaan? Je zong de longen uit je lijf voor de haard/kachel. Hopen dat ze niet jou huis voorbij gingen. Het blijft een leuk kinderfeest. Misschien vier je het nu wel met je kinderen en of kleinkinderen.

Kerstdagen waar gaan we die vieren en met wie? Welke invulling geven we aan deze dagen? Gaan we uit eten, koken we samen, maak je een heel diner of help je als vrijwilliger met een kerstdiner voor mensen die het niet zo breed hebben of alleen zijn? Cadeautjes onder de kerstboom of schenken we iets aan een goed doel? Genoeg om over na te denken.

Oudjaar vieren we die uitbundig of ingetogen? Je hoort steeds vaker dat mensen kiezen voor een thema. Het alle belangrijkste is dat je het viert zoals het bij je past. Wat ook typisch is voor december is het bedenken van goede voornemens voor het nieuwe jaar.

Doe mee en win

December is een cadeautjes maand. Nu had ik bedacht om een relax massage pakket cadeau te geven. In dit pakket zit een massage cadeaubon, massageolie en een mooi mens kaartje. Om dit pakket te winnen zijn enkele spelregels aan verbonden. Het cadeau is niet voor je zelf, maar voor een dierbare die jij een ontspanningsmoment gunt. Graag reden opgeven waarom deze dierbare het pakket verdient. Inzending kan tot 1 december. Wil je het als verrassing houden kan je het mailen naar info@massagepraktijklydia.com. Wie de mooiste, liefste reden opgeeft wint. Doe je best.

Warme groet,

Lydia

2 thoughts on “Doe mee en win een relax massage pakket

  1. Ik zou mijn oudste dochter een massagecadeau toewensen, zij heeft 4 kinderen en eigenlijk nooit tijd voor zichzelf. Zelf naar een massage gaan doet ze ook niet gauw, want altijd heeft wel 1 van de kinderen iets nodig.
    Daar wordt dan het geld weer aan besteed.
    Het zou mooi zijn als zij nu eens iets echt voor zichzelf kreeg!!

  2. Wat een toffe winactie, Lydia. Ik doe graag mee voor mijn moeder. Zoals je weet heeft mijn vader weer kanker en de komende maanden zal hij starten met een intensieve chemokuur. De laatste daarvan zal zo zwaar zijn dat hij vier weken in Nijmegen in quarantaine moet. Mijn moeder is dan alleen thuis en ik denk dat het voor haar heerlijk zal zijn om in die periode even een moment van ontspanning te kennen.

Stel hier je vraag of geef een reactie