December feestmaand

December feestmaand is aangebroken. Sinterklaas is net het land uit en we maken ons op voor Kerst en Oud en Nieuw. Heerlijk die voorloop naar de feestdagen. Je huis versieren in kerstsferen, kaarsjes aan.  O ja ook nog kerstkaarten schrijven. Ik stuur nog steeds een persoonlijk kaartje. Dit vind ik leuker dan alleen de kerstgroeten doen via social media.  Op zoek gaan naar cadeautjes voor onder de kerstboom. Vind jij dat ook zo lastig?

Massage cadeaubon

Hoe leuk is het niet om iemand een relax moment te geven. Vooral in de drukke december maand. De massagecadeaubonnen zijn voor ieder bedrag uit te schrijven. Weet jij al iemand die je kan verrassen met een heerlijke massage?

 

Mooi mens kaartje

Blog_Massagepraktijk_Lydia_Mooi_Mensje_Kaartjes

Vorig jaar november ben ik gestart met de verkoop van mooi mens kaartjes. Deze kaartjes zijn persoonlijk en op ieder moment van het jaar te geven. Dus ook in de December feestmaand. Bij ieder kaartje zit een hangertje. Deze hangertjes kunnen aan een ketting, armband, sleutelhanger etc. Leuk om te geven en om te krijgen.

Uitslag Win actie

Ook ik geef in de december maand een cadeau weg. Je kon mee doen met de win actie “massage relax pakket”. Sluitingsdatum was 1 december. Hier waren een aantal spelregels aan verbonden. Het relaxpakket was niet bedoeld voor je zelf maar voor een dierbare die jij het gunt. Met een reden waarom deze persoon het zo nodig heeft. Wat hebben velen van jullie mij ontroerd met de mooie verhalen. Het liefst geef ik iedereen zo’n pakket, maar ik moest een keuze maken. Dit pakket is gewonnen door Marion H. Marion heel veel plezier met het geven.

Voor iedereen geniet van het versieren van je huis, voorbereidingen van een heerlijk kerstmenu,  bedenken van een Oud en Nieuw thema, op zoek gaan naar een persoonlijk cadeau voor dierbaren, maar vooral geniet van het samen zijn.

Warme groet,

Lydia

 

Stel hier je vraag of geef een reactie