Het is alweer 12 jaar geleden dat ik ben aangestoken door het massagevirus. Ik wilde heel graag een eigen bedrijf. Maar wat wilde ik dan gaan doen? Mijn interesse is zo breed en hoe vind je iets dat bij je past. Ik heb me opgeven voor een workshop visagie. Al snel bleek dat het niets voor mij was. Massage zou dat iets voor mij zijn? Ik had me, samen met een vriendin, opgegeven voor een basiscursus massage. Al heel snel bleek dat ik hier een goed gevoel bij had. Masseren werd en is mijn passie.

De basiscursus massage had ik afgerond en ben gelijk gestart met een massagecursus voor gevorderden. Tijdens deze cursus begon het te kriebelen. Ik wilde een eigen massagepraktijk, maar hoe ga ik dit aanpakken. Heel voorzichtig ben ik begonnen. Samen met Ronald en een vriend van ons hadden we een kleine slaapkamer in huis opgeknapt. Het moest een gezellig knus kamertje worden. Dat is gelukt. Een massagetafel gekocht. Ik kon beginnen dacht ik. Maar hoe vinden mensen mij?

Ik ben achter de computer gedoken en heb zelf een folder gemaakt en uitgeprint. Deze folder ben ik zelf huis aan huis gaan bezorgen. Wat spannend vond ik dat. Zouden er mensen reageren? Nou ja vanaf dag 1 kwamen er telefoontjes binnen. De eerste afspraak stond. Het was een jonge dame die net was afgestudeerd en was begonnen met werken. Ze vond het heerlijk. Door haar reactie kreeg ik zelfvertrouwen. Dit is het dacht ik. Hiervoor wil ik het doen. Iemand met een goed gevoel de deur weer uitlaten gaan. Al gauw werd mijn lijfspreuk “Massage met gevoel”. Ik doe het vanuit mijn hart met heel veel liefde.

Al heel gauw kon ik parttime gaan werken bij mijn werkgever. Twee jaar later hebben we de grootste slaapkamer in huis omgetoverd tot een heerlijke relaxruimte. Wat is het fijn om in deze omgeving mensen te mogen ontvangen en met een heerlijk relax en voldaan gevoel de deur weer uit te laten gaan. Ik hoop nog heel veel heerlijke massages te mogen geven en mijn passie mag delen met jullie.

Warme groet,

Lydia

 

 

Stel hier je vraag of geef een reactie