Deze maand is het al weer twee  jaar geleden dat ik een pinapparaat heb aangeschaft. In het begin zei ik; Pinnen? ja, graag! Maar zo makkelijk ging het niet. Had ik geen storing bij het internet leverancier dan had ik wel storing bij het bedrijf die de pin diensten levert. Af en toe zat ik met mijn handen in het haar. Je geeft aan dat mensen kunnen pinnen, maar ondertussen lukt het niet.

In het afgelopen jaar is er veel veranderd. Het bedrijf die de pin service diensten levert is samen gegaan met een ander bedrijf. De naam is veranderd, maar het pinnen ging steeds slechter. Het pinapparaat was van het eerste bedrijf waar ik het contract mee had afgesloten en het programma waar ik in moet loggen, om jullie te kunnen laten pinnen,  was veranderd in de nieuwe naam. Dit ging niet helemaal zoals het moest. Het pinnen ging steeds slechter. Pinnen? ja, graag dat zei ik niet zo graag. Wat een ellende!!!!

Uiteindelijk heb ik het bedrijf, die deze diensten levert, benaderd en het probleem voorgelegd. O geen probleem hoor, werd er gezegd. Dit is bekend bij ons. Iedereen die nog het oude pin apparaat heeft kampt met deze problemen. We sturen meteen een nieuw apparaat op. Zo makkelijk ging het. Had ik dit maar eerder gedaan, dan was mij een hoop ergernis bespaard gebleven. Maar wat ben ik blij met sumup.nl, de leverancier die de pin diensten levert. Nu zeg ik heel graag “Pinnen? Ja, graag!

Tot gauw voor een heerlijke massage.

Warme groet,

Lydia

Stel hier je vraag of geef een reactie