Wist je dat meer dan één miljoen mensen in Nederland zich erg eenzaam voelt? Ik las een stuk van Ton Beljon en was meteen geraakt door zijn verhaal. Ben op hun site terecht gekomen en heb me meteen aangemeld voor een kick-off van Aromasseurs doing good. Afgelopen week heb ik de kick-off bijgewoond in Utrecht, met nog veel meer professionals. Ik heb niet na hoeven denken om deel te nemen aan dit project. De volgende dag heb ik me meteen aangemeld als Aromasseur.

Aromasseurs Doing Good                                                                                                                                             Het project “Aromasseurs Doing Good” is dit jaar gestart. Samen met heel veel professionals wil de iniatief nemer een bijdrage leveren aan mensen die heel blij zouden zijn met aandacht en contact. Met alle Aromasseurs hopen we samen bij te kunnen dragen aan het oplossen van een groot maatschappelijk probleem. Door met verschillende teams van Aromasseurs ,door heel Nederland, handmassages te gaan geven.

De kracht van aanraking
De huid is ons grootste orgaan en dus ons meest omvangrijke zintuig. Lichamelijk contact behoort tot onze primaire levensbehoeften. Aanraking is essentieel voor de kwaliteit van het leven. Eenzame mensen ervaren dit nooit of nauwelijks meer. Met als gevolg dat veel mensen zich nog eenzamer voelen. Massage is een doeltreffende manier om zowel de psychische als lichamelijke gezondheid te bevorderen. Daarnaast is een handmassage een laagdrempelige manier van aanraken én van contact maken.

Er zijn nog veel meer Aromasseurs nodig. Doe je mee?
Ben jij professional en wil jij ook een bijdrage leveren met jouw tijd en aandacht?
Dan kan je je aanmelden via de website van Aromasseurs.                                                                              Ik hou jullie op de hoogte hoe dit project verloopt. Ik kan niet wachten om te beginnen!!!!!

Warme groet,                                                                                                                                                                               Lydia

 

Stel hier je vraag of geef een reactie