Aromassage is een unieke huidverzorging en massage in 1. Op basis van amandel, jojoba  en etherische olie is een heerlijke olie lijn gemaakt die de huid dagelijks verzorgen of als basis kunnen dienen voor lichaam- en gezichtsmassage. De oliën kunnen ingezet worden voor diverse klachten, voor een heerlijke ontspanningsmassage en voor de verzorging van de huid. In mijn praktijk heb ik de volgende oliën:

Basic2 olie is een geur neutrale olie, hier kan een etherische olie naar keuze aan toegevoegd worden. Om zo een massageolie op maat te maken.                                                                                  Neck & Shoulder olie is een effectieve olie bij een vastzittende nek en schouders door de ontkrampende etherische oliën , zoals zoete marjolein en roomse kamille. Ook bij hoofdpijn klachten kan deze olie ingezet worden.                                                                                                             Back & Arm olie is een geweldige ondersteuning bij typische rugklachten, arm problemen, RSI, carpaaltunnel-syndroom, gewrichtsklachten en alle vormen van overbelasting. Met o.a. St. Janskruid, pijn verzachtende en krampstillende geranium, verzachtende en ontspannende lavendel en stimulerende en verwarmende zwarte peper.                                                                                 Warming Up olie verwarmt en stimuleert de spieren en gewrichten en geeft ook de geest een oppepper! Rozemarijn is algemeen stimulerend en bevorder de doorbloeding. De oliën van mirte, grapefruit, engelwortel en kaneelschors stimuleren de bloed- en lymfecirculatie, terwijl cipres pierkrampen weert.                                                                                                                                                  Cool recovery olie verfrist de huid en helpt spierpijn te voorkomen of verminderen. Samen met het bekende spiertonicum arnica maceraat zorgen helicryse en lavendel voor het spierherstel en gaan ze blauwe plekken tegen. De olie van citroen zorgt voor een goede circulatie en de afvoer van afvalstoffen. Kruizemunt en pepermunt tenslotte ontspannen en verfrissen de huid.                                                                                                                                                                    Citrusfun is een heerlijke, frisse, fruitige en vrolijke olie voor jong en oud. De citrus oliën hebben een opmonterend en activerend effect. Alle citrus oliën zijn in deze massageolie verwerkt met toevoeging van de bloemige neroli (oranjebloesem).                                                              Fun flowers is een heerlijke relaxolie met een volle bloemengeur. Met bloemige etherische oliën van pure rozenolie en jasmijn tot ylang-ylang. Pure verwennerij voor de huis en de zintuigen. Een heerlijke olie om lekker bij te ontspannen.                                                                                  Roses olie is een pure verwennerij voor iedere huid en de zintuigen door de zeer kostbare pure etherische olie van roos. Speciaal geschikt voor de gevoelig huid, de babyhuid en de oudere huid.                                                                                                                                                                                 Lavendel is een natuurlijke rustgever die helpt lichaam en geest te ontspannen. De geur is zoet, maar ook fris en zuiver. In deze olie wordt het gedestilleerde lavendelolie gecombineerd met het CO2 extract van lavendel.                                                                                                                                   Wood is een unieke olie voor een ontspannende en luxe huidverzorging. Sandelhout en ceder geven de huid en de geest meer balans en energie. Naast ceder bestaat de olie uit twee soorten sandelhout: de zoete en ontspannende Santalum komt uit India en de verzachtende, meer citroen achtige Santalum spicatum uit West-Australie.

Wil je ook gemasseerd worden met een van deze heerlijke oliën? Maak een Aromassage afspraak. Tot gauw in mijn praktijk.

Warme groet,                                                                                                                                                                               Lydia

 

Stel hier je vraag of geef een reactie