Voor wie is bedrijfsmassage interessant?

Bedrijfsmassages zijn te boeken door organisaties die hun medewerkers willen ondersteunen bij de algehele gezondheid op de werkvloer.

Bedrijfsmassage is de aangewezen vorm van massage die werkstress en verschillende fysieke klachten zoals RSI kan voorkomen en/of verminderen. Wetenschappelijk is bewezen dat deelnemers voelen zich na enkele behandelingen al minder vermoeid en helderder en zijn zich beter bewust van het eigen lichaam. Het zorgt voor een stukje ontspanning en vermindert merkbaar de stress op de werkplek. En dat is niet alleen prettig voor de mensen maar ook voor de organisatie. Minder ziekteverzuim en dus geen extra verhoging van de werkdruk. Werknemers waarderen de investering die zich vertaalt in een betere inzet en verhoogde productiviteit.

♥ Een ontspannende stoelmassage voor medewerkers tegen een aantrekkelijke prijs.
♥ Lees hier meer over de fiscale voordelen voor bedrijven.

Hoe gaat een Bedrijfsmassage?

Bij bedrijfsmassages wordt gebruik gemaakt van een speciale massagestoel waar medewerkers ontspannen in kunnen zitten.  De massage wordt gewoon over de kleding heen gegeven en er wordt geen gebruik gemaakt van massage olie. Het voordeel hiervan is dat u zich niet hoeft uit te kleden en u krijgt hierdoor geen plakkerig gevoel. In 15 minuten worden de schouders, nek, hoofd en rug door middel van drukpuntmassage gemasseerd. Het is een ideale vorm van massage voor diegene die weinig tijd hebben en snel weer verder moeten met de orde van de dag.