Aromassage

Aromassage is een unieke huidverzorging en massage in 1. Op basis van amandel, jojoba  en etherische olie is een heerlijke olie lijn gemaakt die de huid dagelijks verzorgen of als basis kunnen dienen voor lichaam- en gezichtsmassage. De oliën kunnen ingezet worden voor diverse klachten, voor een heerlijke ontspanningsmassage en voor de verzorging van de…Read more »

Aromasseurs doing good

Wist je dat meer dan één miljoen mensen in Nederland zich erg eenzaam voelt? Ik las een stuk van Ton Beljon en was meteen geraakt door zijn verhaal. Ben op hun site terecht gekomen en heb me meteen aangemeld voor een kick-off van Aromasseurs doing good. Afgelopen week heb ik de kick-off bijgewoond in Utrecht,…Read more »

Massage, mijn passie

Het is alweer 12 jaar geleden dat ik ben aangestoken door het massagevirus. Ik wilde heel graag een eigen bedrijf. Maar wat wilde ik dan gaan doen? Mijn interesse is zo breed en hoe vind je iets dat bij je past. Ik heb me opgeven voor een workshop visagie. Al snel bleek dat het niets…Read more »

Voeding als medicijn

Ik kamp al van kinds af aan met darmklachten. Vroeger werd er gezegd je hebt een prikkelbare darm. De klachten werden heviger. Wat kan je hier nou aan doen. Zorgen dat je gezond eet, voldoende beweeg, vermijd stress etc. Ik ben gaan uitzoeken hoe ik voeding als medicijn kon gaan inzetten. Ik heb me opgegeven…Read more »

December feestmaand

December feestmaand December feestmaand is aangebroken. Sinterklaas is net het land uit en we maken ons op voor Kerst en Oud en Nieuw. Heerlijk die voorloop naar de feestdagen. Je huis versieren in kerstsferen, kaarsjes aan.  O ja ook nog kerstkaarten schrijven. Ik stuur nog steeds een persoonlijk kaartje. Dit vind ik leuker dan alleen…Read more »

Aromatherapie

Wist je dat aromatherapie je gezondheid en herstel kan bevorderen? Het kan je helpen bij vervelende ongemakken en pijn, maar ook ter ondersteuning bij stress in huis of op je werkplek. Bij aromatherapie wordt er gebruikt gemaakt van de heilzame eigenschappen van kruiden, bloemen, bomen, wortels en planten die diep doordringen in lichaam en geest. Meer…Read more »

Rugtas voor kinderen

De diaconieën van de Protestantse Gemeente in Wageningen heeft deelgenomen aan de klimaatwedstrijd van Hier Klimaatbureau en hebben landelijk gewonnen. De eerste prijs bestaat uit een geldbedrag dat voor de helft besteed moet worden aan een feest en de andere helft mag besteed worden aan energiebesparende maatregelen. Het feest was een optreden van Elly en…Read more »